سوش باکتری استرپتوکوکوس آگالاکتیه زیست رویش Zist royesh Streptococcus agalactia

1.500.000

اکنون موجود نیست؛ اما می‌توانید این محصول را پیش‌خرید کنید

توضیحات

سوش باکتری استرپتوکوک آگالاکتیه

استرپتوکوک ها کوکسی های گرم مثبتی هستند که از نظر آرایش در زیر میکروسکوپ به صورت زنجیره ای و یا دوتایی دیده میشود. این باکتری ها بطور وسیع در طبیعت پراکنده اند. استرپتوکوک گروه B که با نام آگالاکتیه شناخته میشود عامل سپتی سمی، تب پس از زایمان و مننژیت نوزادان می باشد. استرپتوکوک گروه B در واژن 15-30 درصد مادران وجود  دارد و به نوزاد منتقل میشود. نمونه های خون، سرم، ترشحات چرکی و سواب گلو میتواند برای تشخیص این باکتری مورد استفاده قرار گیرد.

سویه کنترل یا استاندارد میکروارگانیسمی است که برای ارزیابی عملکرد میکروبی محیط کشت استفاده می شود. سویه مرجع میکروارگانیسمی است که حداقل تا سطح جنس و گونه شناسایی شده و بر اساس ویژگی ها و ترجیحا منشا آن فهرست بندی و تعریف شده است.

سویه کنترل را با ( ATCC ( American type culture collection و چند عدد نامگذاری می کنند.

ارگانیسم های مورد استفاده برای اهداف کنترل کیفی می توانند از سویه های National collection و یا Wild strain (سویه های وحشی ) باشند. سویه های وحشی از نمونه های بیمار به دست می آیند و مختص همان آزمایشگاه می باشند.

بهترين روشهاي نگهداري طولاني مدت سویه های میکروبی شامل ليوفيليزاسيون (Freeze drying) و نگهداري در دماي -٧٠درجه سانتيگراد يا پايين تر ( در ديپ فريز يا در نيتروژن مايع ) ميباشد. 

ویال های لیوفیلیزه باید در دمای 2-8 درجه سانتی گراد و در یخچال نگهداری شود . افزایش دمای محیط قبل از استفاده و شرایط بد نگهداری سویه های میکروبی لیوفیلیزه قدرت رشد میکروارگانیسم را کاهش می دهد.

توجه : در صـورت آلـوده شـدن سـطوح و وسـایل بـه سوسپانسـیون میکروبـی ، بـا یــک محلـول باکتریســیدال مثـل ایزوپروپیــل الکـل ، 70%-90 فنـل ، %1-2 ترکیبــات آمونیــوم چهار ظرفیتی یا هیپوکلریت سدیم (سفید کننده خانگی به نسبت 1:10با آب رقیق شود) آنها را ضد عفونی کنید.

توضیحات تکمیلی
برند

کشور سازنده

ایران

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

پاکسازی فیلتر

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سوش باکتری استرپتوکوکوس آگالاکتیه زیست رویش Zist royesh Streptococcus agalactia”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 14 =